Kunstutstilling

Til helgen den 13.-14. samt 20.-21. juni kommer jeg til å delta på min aller første kunstutstilling, på Galleri Færder på Nøtterøy i Vestfold. Spennende! Der kan du komme og se et utvalg av gipsarbeidene jeg har laget gjennom tidene. Kanskje du blir fristet til å endelig få bestilt din egen, personlige avstøpning som du har tenkt på å få laget i lang tid? Kanskje du har prøvd selv å lage avstøpning av babyfoten men ikke fått det helt til, eller har et ønske om å forevige oldemors hånd som holder din… Uansett ønske, slå gjerne av en prat med meg og luft dine tanker når du kommer. Sammen kommer vi frem til en fin og unik løsning! Som vår gjest under utstillingsdagene får du også spesialpris på din egen avstøpning. Du bestiller ved personlig fremmøte på Galleri Færder under utstillingen.

Tidspunkt: Kl 12:00-17:00 alle dagene.

Det blir enkel bevertning og noe godt å drikke. Gratis parkering på utsiden.
Vi følger smittevernråd og sørger for at arrangementet foregår i trygge forhold.

Galleri Færder drives av den dyktige billedkunstneren Randi Bjørkli Kjær og ligger i Smidsrødveien 43 på Nøtterøy. Tlf 941 39 999.

Galleriet ligger med lett adkomst fra Tønsberg sentrum og Tjøme. Fra Tønsberg kjører man Rv 309/Smidsrødveien gjennom Teie sentrum på Nøtterøy, ta så inn til venstre ved Coop Extra. Du ser da Galleri Færder i bakken til høyre bak Håndverksenteret.

Offentlig transport: Buss 113 A og B tar deg fra Tønsberg rutebilstasjon og direkte utover Smidsrødveien forbi galleriet. Gå av ved Håndverksenteret og Coop Extra. Tog til Tønsberg, buss til Galleri Færder.

Hjertelig velkommen skal du være!