Kom til Kragerø 12. juli! Mulighet for «live» gipsavstøpning av hundepoter på «Kunst Blindtarmen rundt»

12. juli blir det stor utendørs kunstutstilling i Kragerø, hvor jeg kommer til å stille ut et utvalg av mine gipsarbeider og tilby «live» gipsavstøpninger på standen. Pga koronasituasjonen blir det dessverre ikke mulighet for gipsavstøpning av barnehender og -føtter ved standen som planlagt, men jeg kommer til å ta i mot bestillinger for å ta avstøpninger privat. Jeg satser imidlertid på å tilby «live» avstøpninger av hundepoter, for de som har med seg sin firbeinte venn. (Betaling med Vipps).

Søndag 12. juli deltar jeg på utendørsutstillingen «Kunst Blindtarmen Rundt» (12. juli) i Kragerø. Det er 2. året på rad i Kragerø at dette arrangementet holdes. Allerede er det mange spennende kunstnere påmeldt, så dette blir en opplevelse! Vi satser på strålende vær og topp stemning – så kom, kom!

Mer informasjon om arrangementet finner du her: https://kunstiapentrom.no/

Og på facebook: https://www.facebook.com/events/568029637325502/

1 hendelser på “Kom til Kragerø 12. juli! Mulighet for «live» gipsavstøpning av hundepoter på «Kunst Blindtarmen rundt»”

  1. For noen fantastiske minner du skaper! Helt utrolig fint! Fikk mye inspirasjon her til dåpsgave til mine tvillingbarnebarn. Du hører fra meg
    Hilsner fra Hedda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *